Introducing a new GizChina site! GizChina.cz


GizChina has expanded once again with the launch of our Czech language site GizChina.cz! This year has been an amazing year for us here at GizChina.com and we continue to grow from strength to strength with our latest new website GizChina.cz. Karel Baláč is the editor of our Czech site and has been doing a great job over the past few weeks to bring Chinese tech news to a wider audience. A messages from Karel:

Gizchina News of the week


Ahoj, všechny bych vás rád pozval na nový český Gizchina web, kde najdete všechny novinky týkající se čínských telefonů, tabletů, phabletů a další v češtině. Zároveň se postupem času chci orientovat i na tvorbu vlastního obsahu a to ve spolupráci s lokálními českými partnery. Věřím, že články na Gizchina.cz v češtině pro vás budou užitečné a třeba i podnětné, rád se tam s vámi potkám a budu rád když dáte lajk naší facebookové stránce. Ještě bych chtěl upozornit na novou českou sekci na mtkforums.com. Hezké vánoce a na shledanou na Gizchina.cz!

[ GizChina.cz ]
Previous CyanogenMod Edition Oppo N1 will go on sale 24th December
Next The 4K Camera Equipped Acer Liquid S2 Shows Up on AnTuTu, Kicks Ass

6 Comments

  1. Johnybandit
    December 21, 2013

    Great news Andi and Karel!Thanks for nice Xmas gift;-)Good job!

  2. pepito
    December 21, 2013

    that is awesome!! tak to jsem necekal super moc se tesim 😉

    • Markoff
      December 21, 2013

      jo uplne fantasticke, najprv domrvia informacie pri preklae z cinstiny do anglictiny a nasledne to este domrvi niekto pri preklade z anglictiny do cestiny, vivat originalny obsah a kradnutie fotiek na ktore sa nestitia pridat svoj vodoznak po tom ako z neho odstrania povodny, zlodejska sajta kde kazdy druhy clanok je akurat reklamou na spriatelene obchody odkial beru proviziu…

      • Karel Baláč
        December 21, 2013

        Ahoj, no pokud je vas nazor takovy, necekal bych, ze se na techto strankach budete vyskytovat 🙂

  3. jason
    December 21, 2013

    hi andi why won’t make a website in Russian?

  4. Zeca
    December 21, 2013

    Andi,
    I didn’t understand anything Karel had written! But congratulations for the site. :))